Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och dom säger att sömnen är en befrielse...


Godnattsaga


Jag ska sova nu
I svettvåta drömmar
Genom mörka dalar
utan tid

Vrida mig i smärtor
Slåss för mitt liv
Genom död
och förintelse

Jag ska sova nu
Blunda till nattens ljus
Räkna får
som aldrig ser ut som i sagan

Byta mardröm
mot tomhet
Tills solen når täcket
och jag har överlevt igen

Jag ska sova nu




Fri vers av Sländan
Läst 449 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-24 23:25



Bookmark and Share


  Hélène
Jag känner mig brutalt träffad och du berör något som gör ont och som aldrig verka försvinna! Bra ämnesval och bra skrivet! Kram H
2005-11-28

  Mike
Denna text framkallar ångest! riktigt bra skrivet "Räkna får
som aldrig ser ut som i sagan" underbart
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan