Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion av ett val

Det som jag fruktar mest
är nu här
jag undrar om vi har kalkylerat rätt
nu när allt vi trodde på faller isär

Ge aldrig vika för deras falska profeter
är trött på megafongapiga ramsor
deras ord bör krossas till grus
och spridas för vinden

Hatet bär på så många röster
är klädd i så många kostymer
nutidens intolerans
skapar vassa kanter




Fri vers av Marcus Malmsten
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-22 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Malmsten
Marcus Malmsten