Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min första läsebok


Mor ror och far är rar
visst var det så det var
men när ingen ror
och inte ens mor är rar
vad har man då kvar

Så tänkte jag idag

det går inte ihop

det blir nog aldrig lika bra

som i min första läsebok




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-23 07:49



Bookmark and Share


  Anna*
Insiktsfulla reflektioner som berör
2010-09-26

  Yrre VIP
Riktigt bra och..lite smårolig ;)
2010-09-23

  yta
Bra beskrivet och sorgligt sant
2010-09-23

  Peter Matsa
Saga och verklighet kan ibland vara ganska olika. Far är far och mor är mor, rara ibland och så kanske de turas om att ro - ibland.
2010-09-23

  Anya VIP
Vilken bra text. Du tar upp familjelyckans baksida på ett suveränt sätt. Bravo!
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP