Själsöga

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsöga




Mjukord

 

Det mjukaste,

sådant som inte går att ta på

men ändå är det mjukaste

när det faller

som en skir

nästan upplöst dimma

likt en förnimmelse

av något innerligt

som omfamnar

en oändlig silkestråd

av mjukord

som inte kväver

när de närmar sig

för de lever vidare

som ringarna från hjärtats slag

över livets hav

och det är på det mjukaste sätt

något att vara tacksam för

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 530 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2010-09-23 09:40



Bookmark and Share


  aol
en underbar mjukis som spinner en trygg kokog
2011-03-31

  Mats Lundqvist
Själen är så svårflirtad. Ibland i ett ögonblick som en vägvisare. En väldigt fin dikt med nästan en musikalisk underton. Känns så ren rakt igenom. Applåd
2011-03-06

  Kalle.O
Underbar...
2011-02-02

  M.A.J.R
Tackar för en helt bra skriven text =)
2011-01-27

  Johan Bergstjärna VIP
Så vacker text till Själsöga!
2011-01-05

  Julio VIP
snyggt!
2010-12-03

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert beskrivet. Du sätter ord på känslor, beskriver fint hur det kan vara.
2010-11-28

    eva m h
mmm för mjukord!
2010-11-08

    ej medlem längre
vilken fin dikt Elaíne. jag tror du är en mjuk
person,

gillar.
2010-10-30

  anits VIP
Mycket, mycket vackert
mjukt och ödmjukt
2010-09-24

  Carola Zettergren
Verkligen! jag är också tacksam för det! Underbar den här!
2010-09-23

  Junitvillingen
Vackert vännen! Mjukord kan lysa upp en hel dag - hela tillvaron! Du poetar på ett vis som bara den som bär mjukhet inom sig, kan göra. Underbart:-))
2010-09-23

  Larz Gustafsson VIP
En riktig praktmjukis är du. Det avspeglas här med all önskvärd tydlighet i denna vackra och mycket ladyfeminina dikt.
2010-09-23

  Yrre VIP
Du har så rätt och dina mjukord sänker sig över en som en mjuk mjuk filt!
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP