Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frank dandys





Den som i snedvriden


upphetsning dreglade


ner mina Frank dandys


i helgen får gärna krypa


tillbaks och viska sitt namn





Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 760 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-09-23 17:35



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:)

Den var hård...
med glimten i ögat
och längtan i ord..
av stål...
2011-05-28

    leelee
Hm...det här låter ju som du ber? Du glömde "snälla", men du kanske inte är så van ännu? ;-)
2010-10-03

  sulimaa
Du vet att du är grym..det är ju liksom din grej...
2010-10-02

  Baystream
Haha, bravo.
2010-09-28

  Line W
Hehe, jävligt bra!
2010-09-27

    ej medlem längre
Fy fan vad bra.
Du är grym!
2010-09-27

    Tea Alex
Åh apbra skrivet!!! :) Speciellt slutet - "viska sitt namn"! Du är för grym, vet du det??? :D
2010-09-27

  Nina Nightwish
Seg i skallen idag, vet inte hur jag ska kommentera... Mer än att jag gillar:)
2010-09-23

  rundgångbalansochgungning
wonderbar
2010-09-23

  Suzy med punkterna
Tjusigt;=)
2010-09-23

  Svartsilver
Skitbra. Cool dikt
2010-09-23

    ej medlem längre
I like this! :)
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite