Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som jag älskar dig


Som virvlande aska som
lägger sig till rätta
som bultande kön som
finner ro under mjuka fingrar
som timglasets sand som
välkomnas av det repiga glaset

Som jag
älskar dig




Fri vers av fridah
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-23 20:04



Bookmark and Share


  Axel Vinter Persson
En av få riktigt bra dikter jag hittat härinne. Riktigta vassa bilder.

2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

fridah
fridah