Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andasin

Tre djupa andetag och jag ska närma mig
dig
tre djupa

sedan är jag framme




Fri vers av Andasin
Läst 469 gånger
Publicerad 2010-09-24 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin