Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vara fri

Ett mörker omsluter mig, en tryckande känsla som bestiger min kropp. Jag får ingen luft, kan inte andas.
Obehagliga tankar om att inte finnas till, att leva i en bubbla.
Jag ser att dina läppar rör sig men hör ingenting, jag vill så gärna vara med i livet igen.

Människor vandrar omkring som i trans, som i ett hjul. Små hamstrar som inte kommer nån vart.
Omöjligt att ta sig ur, att få känna sig fri.

Tänk att få simma naken i havet, känna det salta vattnet omsluta mig istället för det eviga mörkret.
Att springa på stranden och känna trasiga snäckskal under fötterna.
Vara fri.




Fri vers av mia1
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-24 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mia1
mia1