Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Remember

If You start to miss me,
remember
I didn´t walk away,
You let me go




Fri vers av Majsan
Läst 261 gånger
Publicerad 2010-09-24 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majsan