Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasfärger

speglas i dina ögon gör färgerna

i vart fall gjorde de det
om jag minns rätt




Fri vers av Andasin
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-24 15:11



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det är då jag tänker på regnbågen
ger mig av i det färgerna och når in i regnbågens slut
där hittar jag således skatten till det som är jag
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin