Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och regnet

husen och regnet
smekte
händer känsliga för beröring
cafeérna och värmen
minnen som inte finns men som blir

en hälsning
en längtan
gömde vi i menyn
som fick skrivas om

och regnet
som smekte
linjerna
dom runda fylliga läpparna
väckte åtrå

Jag älskade dig redan innan












Fri vers av Frans Nilsson
Läst 451 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-24 20:37



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin
2010-11-18

  mariasan
låter som början på något nytt!
fint skrivet om ny kärlek! = )
2010-09-24

  infiniteternity
Fint!
2010-09-24

  Lady Alassa
Värd att läsa
Med enkla ord närvaro och intensiva känslor Stämningsfullt
2010-09-24

  Lady Alassa
Värd att läsa
Med enkla ord närvaro och intensiva känslor Stämningsfullt
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje