Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

radioinaktiv



jag
känner mig
som

ett enmansband
på turné
utan
publik

ungefär lika
ihålig
som tvröster

radio




Fri vers av Qiwi
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-24 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qiwi
Qiwi