Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sjunger om rosorna

Jag känner rosorna
rosengårdarna:

förfrusna, förkvävda
återuppståndna -
i doftriket lysande
vannade av vinden
sprakande, fullödigt
rosenröda, regnbågsfärgade
av daggen i blommors blad.

Vem känner rosorna
rosorna om sommaren?

Vem sjöng om rosorna
rosorna om sommaren?









Fri vers av vera gade VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-25 09:49

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Du skriver som om du var ett med rosen. Jag blir alldeles varm/B
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP