Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sylvass

du åker in och ut i mitt liv

och jag ler vänskapligt

som det var bestämt

men du syr nya stygn hela tiden

i zick zack över mitt hjärta

och jag ler

vänskapligt




Fri vers av Tillbringaren
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-25 12:15



Bookmark and Share


  karenina VIP
igenkänningsfaktor = hög
2010-10-03

  Ingela Svenson VIP
Så är det ju, man ger, man orkar inte längre bevara sig själv,
2010-09-27

  Anna*
Ruggig text i all sin dubbeltydighet. Hua!
2010-09-26

  Anya VIP
En försiktig text .....som mellan radarna skriker ut smärta. Bra dubbelhet! Ler vänskapligt medan denne någon fortsätter sy över hjärtat! AJ!
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren