Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå var jag III




en blick

ett ögonlock som stängdes när jag kom för nära




Fri vers av sårosa
Läst 468 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-25 12:34



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
jag läser och läser.
vill läsa mer.
tack för att du delar!
2011-03-23

    igen
Oj, de tre var riktigt fina, snygga, berörande med nerv
2011-03-22

  M.A.J.R
Wow riktigt bra =)
2011-02-08

  Järnkatten
Snyggt, berörande, jag kan känna anspänningen...
2011-01-18

  Bobby
Åh, kusligt...
2010-10-04

  yoakimu
Lysande, oerhört snygg triptyk!
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

sårosa