Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marknadsmässiga nyanser

 


 

 

 

rusar snabbt förbi

tillsammans delar de en fruktansvärd hysteri

 

Parisare farväl

 

uppfostrade av främlingar

bakom knapphändiga fördämningar

 

förpackade människor

vilsna

rövar bort varandra

stjäl varandras förflutna

 

hänger sina liv

runt barn

som lossnar från sin barndom

 

Parisare farväl

 

tillsammans i fullständig

ensamhet

 

allas tankar på hud

dansar på Kasinot ikväll

 

krossa murarna

det här är mitt hem

 

Parisare farväl...




Fri vers av Miss Mod
Läst 856 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2010-09-25 20:22



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Bra skrivet !
2015-03-15

  lodjuret/seglare VIP
Har du en gång varit i en stad
Gränna, Köpenhamn, Paris
är du sedan också medlem
av den upplevelsens paradis
2011-03-07

  MeAmmie VIP
Som alltid fyller du dina ord med mening!
De ger nyanser och tankar som föder liv och ger näring.
Fridens/Ammie
2010-11-25

  Eva Langrath VIP
Intensiva ord som snurrar snabbt och får mig att tänka på fåfängans makrnad.
2010-11-10

  Eaglemountains VIP
Skriver under på Berit Robins kommentar ...
2010-10-21

  Jean-Michel Orblin
Parisare är en folkgrupp inom frankerna!
2010-10-05

  Lavinia Röd
Känslan och intensiteten är uppenbart tydlig för mig, men jag känner mig förvirrad vad gäller innehållet. Kanske framstår jag som obildad när jag nu undrar vad "parisare" är för något?
2010-09-28

  Berit Robin Lagerholm VIP
Skarpa tydliga bilder i tydligt budskap.
Fin denna.
2010-09-28

  Bodil Sandberg
Med stark känsla så bra och välordat!
2010-09-28

  Fredrik P. VIP
den franska skammen
sticker ut sitt fula tryne
som dikten tolkar rätt
2010-09-26

  aol
starkt, bra skriftat
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod