Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlös

Jag är en fånge, fast i min kropp
i ett skal i evighetens lopp.

När ska jag bli fri från denna vånda som kallas livet
en text där allt kan bli skrivet.

Min fångvaktare ser på mig med förakt
snart förs jag bort till slakt.




Fri vers av mia1
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-26 09:18



Bookmark and Share


  Julio VIP
Berörande text
Väl skrivet^
2010-11-20

  Bobby
Stark text.
Maktlöshet...
2010-09-26

  thyra
Livets dal, men den kompletteras senare med en höjd som glädjer :) En känsla i din text som känns hos läsaren. Fint!
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

mia1
mia1