Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om stora och små cirklar


Ni är många
systrar och bröder
Ni kommer och går
Ni gråter och ler
Ni är mig rakt igenom
Ni är som jag

Era historier
Ljusa som mörka
är min historia
är min början och mitt slut

Ni är idiotiska och visa
Klarsynta och förvirrade
Ni är som folk är mest
Vi är som folk är minst

Kliv in
till de som klivit före dig
och i det viktigaste rummet i mitt liv


De kommer att stå bakom dig
Hela vägen
Du är som mest välkommen när du förtjänar det som minst
De kommer att finnas där för dig när du har gjort rätt,
när du har gjort fel

Titta efter, de står där


De kommer att sitta här
när mina knän blöder
och i det här rummet kommer det finnas en stol för mig
De kommer att sitta kvar när jag sedan satt mig ner

Jag behövde faktiskt bara ta mig hit




Övriga genrer av sorgsen
Läst 393 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-26 16:40



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Denna fina text igen. Orden berör ända in i hjärtat.
2010-11-18

    ej medlem längre
Det är jättebra. Verkligen bra rytm. Jag gillar det. Kravlösheten.
2010-10-08

  Shininkagemusha
Varmt, ömt och väldigt kärleksfullt om att resa.
2010-09-30

  Fredrik P. VIP
den viktiga
tilliten som
inte bör svikta.
bra!
2010-09-26

  Christopher Constantinos Bernardi
Väldigt bra skriven...Ännu ett mästerverk *stående aplåder*
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen