Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spel

Det är ett spel i skuggans skepnader
där panorama förvandlas till paradox

Jakten på jagandet och adrenalinet
Det är ett spel

Puls bom bom pang fall
över schackrutigt golv
under kristallkronans sken

Där betjänt sopar över,
värdinna fnittrar nervöst
och bleka kinder pudras

Det är ett spel,
där whiskyångor blandas med cigarrök
där handskakningar är avtal
och mustascher ansas

Spelet
där fioler klingar i balsalar
och det dansas och förförs
i samma takt

Där någon vinner
och någon förlorar

Det är ett spel
och slutar i remi




Fri vers av CharlieShane
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-26 20:07



Bookmark and Share


    Phiju
..du är
saknad..
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane