Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmast Livet...Utan religion

*************************************

 

Alla vill vandra på Helig mark


Alla vill dricka ur Godhetens källa

Alla vill känna Kärlek & Glädje

Alla vill till Himlen



Alla vill Älska & bli Älskade

Många tror att det måste till religion

för att få tillträde till Livet



Medans andra struntar totalt

(förutom i Kris)

i Gud, religionerna & sånt...

Fast likväl vandrar de på Helig mark

Likväl strålar dom utav Livets ljus

Likväl sprider dom Himlen på jorden


Gud ler sitt största leende över faktumet

att så många av de minst religiösa

är närmast Livet.

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-26 22:03



Bookmark and Share


  walborg
Underbar text som gör mig glad!
2010-09-29

  lisa"puzzle"svensson
Jag tycker verkligen om den här!
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP