Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt ansikte i månens spegel

det är stjärnors ljus i dina ögon
ditt mörka hår under mina händer
trots att kylan kryper inpå
från älvens klara vatten
värmer norrlandsnatten oss
då vi knyter vävar
mellan våra heta hjärtan

bara du finns i månens spegel
och dina ögon är skuggor
i det svaga ljuset
din doft letar sig in i blodets stigar
uppfyller rymden omkring mig
förgör tomheten, förför sinnet
du är hos mig, och du får mig

du fångade min flyende själ med en kyss i den mörka septembernatten




Fri vers av Jess81
Läst 620 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-26 22:06



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Kärleksfullt vackert
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Jess81