Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


När höstlöven faller

Höstlöven faller
och
bäddar ner mina
vackraste drömmar

vårvinden får väcka
dem till liv igen




Fri vers av Maiah VIP
Läst 1199 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-09-26 22:22



Bookmark and Share


  Julio VIP
Väldigt passande text.
2020-10-06

  stig wikman
Sååå Vackert , om hösten.

Min favorit årstid.

KRAM Å APPLÅD FRÅN DALARNA.
2016-07-02

  Eloquence
Jag fick en behaglig bild framför mig när jag läste den här texten. Vacker och berörande i sin minimala, ordknappa form!
2013-01-20

  M.A.J.R
Helt underbart vacker =)
2011-01-27

  Katarina O´Nils Franke
Vacker och träffsäker
2011-01-22

  Nils Teodor VIP
Vacker!
2011-01-04

  Jack_iX
Nätt o fin!
2010-12-09

  mare VIP
Mycket vacker..
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP