Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer.

Jag kommer aldrig mer hålla din hand, kyssa dina läppar, sova i din famn, skratta åt dina dåliga skämt, klaga på ditt tråkiga rum och dina fula gardiner, hålla dig sällskap på jobbet, höra ditt skratt åt mina flummiga tankar, skratta när du på dina konstiga sätt gör illa dig, bli avundsjuk på din lillasyrra, skämma ut mig för din pappa, spela gitarr med dig, höra din knarrande säng, få massage av dig, gå ut med dig mitt i natten, smsa med dig, smeka dina fina armar...
Aldrig mer.




Fri vers av hanziz
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-26 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz