Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min nästa haiku


förtätad stämning

letar jag ofta efter

till nästa haiku




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 930 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-27 08:05



Bookmark and Share


  aol
du finner alltid den
2010-11-15

  Bodil Sandberg
du brukar som alltid finna den du - snyggt!!!
2010-09-30

    Ola L
ja haiku är förtätat stämning, koncentration i dubbel bemärkelse, poesin går före stavelseräkning
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick