Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kniv

Ge mig en mening med mitt liv...
Ge mig en anledning till att fortsätta kämpa
Orka
Andas in och andas ut..

Älska mig som jag vill bli älskad
rör vid mig som bara du kan, då tiden står still.

Hela mina sår, stryk mig över håret, vagga mig i trygghet
inge mig hopp


älska mig




Jag blundar för kniven som närmar mitt hjärta




Fri vers av hilja
Läst 415 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-27 08:19



Bookmark and Share


  wiicca
Helt underbar..vacker,tragisk..
2010-12-13
  > Nästa text
< Föregående

hilja
hilja