Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattljus.

Det skymmer över vår boning.
Kvar glimtar nattens lyktor,
hemlighetsfulla, blinkande, fjärran.
Vi iakttar dem hungrigt och med tomma blickar
som stående likt tiggare
intill ett upplyst hus om vintern.

För i nattljusen, fjärran bort,
väntar äventyr och drömmar
vi svårligen föreställer oss,
och vi vrider varje lem ur sin led
i försök att ta oss närmre
för att se, för att smaka
på en annan typ av värme.




Fri vers av Elin Ekaterina
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-27 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Ekaterina
Elin Ekaterina