Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himlen ska vara svart i natt


stjärnor på oändlighetens himlavalv
viker hädan
himlen ska vara svart i natt




Fri vers av mariasan
Läst 352 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-27 23:32



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Ensamt. Mörkt. Tomt.
Mycket målande. Och bra.
Gillar.
2010-11-06

  Anya VIP
Textensom säger något annat mellan raderna.
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan