Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spöklik

 

att du ska vara så
förbannat svår

du räcker ju
ända in

men går
rakt igenom

.




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-27 21:47



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
genialiska rader det där!
2010-09-28

  The Stargazer
Kort och träffsäkert, sånt gillar jag. Du förmedlar känslan på ett fydigt sätt och den perfekta titeln är pricken över i:et.
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo