Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvällsstund på Odenplan.


Odenplan

Stora timmar. Plan av väntan,

präglad av väntan. Ringer samtal på samtal

som tappas på vägen,

halvvägs fast i tanke. Lagrad

i väntan på handling.




Fri vers (Fri form) av HannaM.
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-28 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HannaM.
HannaM.