Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDSTÄV!!??

 

berusnig i stundens hetta

eldar på min iver 

 

brinner

i ett

töcken av ordstäv

 

strävan mot

valda vägar

svåra att överväga

 

vägval!?

 

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-28 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP