Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelens vår





Jag har en kärlek till färger,

Kalla, varma spelar ingen roll

Så kyss mig med rött

Så ska jag visa att min kärlek inte dött


Möt mig på gatan där vi brukade gå

Där vi alltid stannade och möttes öga mot öga på tå

Ögonblicken jag önskat jag kunde fångat så

Men himmelen ovanför är fortfarande blå


Aprilsolen lägger sig snart ovanpå

Den väcker mina suddiga minnen

Upp dit skall jag flyga någon dag för att nå

Om gud vill och skorna håller så blir det så

Jag springer och hoppar mellan trasiga moln, grå


Tills jag landar och sätter båda fötterna på det finaste blå ..






Fri vers av Broder Jakob
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-28 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob