Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Vän





Jag undrar vart du går när du är ensam.

Söker du någon som kan ge dig sin hand.

Kanske du endast ler själv.

Jag bara undrar här på sommarens strand.


För att jag går precis bakom dig.

Vänd dig om vill se om det är sant.

Jag ger dig ett öga för att jag ser dig.

Jag är han som går avigt, men galant.


Vi måste kliva ur skuggan min vän.

Och ta vår plats i solen.

Blomma ut och tillsammans slå rot .

Så vackert som kaprifolen.



Lita på mig, se mig.

Håll mig, jag bär dig.

Kan du se mina ögons lek.

Dem bringar aldrig svek.


Du bär på ett vackert hjärta.

Ge mig en chans.

Låt mig göra något fint i ditt liv.

Så drar vi vår egna fula dans.




Jag säger det min vän.

Räta på ryggen av värdighet.

Var du än tror.

Du är värd den plats där fåglarna bor.


Flickan från ditt blå.

Har valt att gå.

Ögonblick som svider så.

Men du vet vart jag står.




Längst ner i skuggan på de bortglömda gatornas land.


Med moral, kärlek och hjärtat i min hand …




Fri vers av Broder Jakob
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-29 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob