Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som bara kärlek kan



jag minns oss

så som vi brukade vara
vackrast tillsammans

nära grönskande fågelsång

alltid med drömmarna
bara tankekast bort

jag minns hur vi älskade

som om tiden stod stilla
och gårdagen inte fanns

hur vi skrattade
med stjärnorna

när de glittrade och föll
för oss

varje sommarnatt

all denna längtan
i minnen

som fortfarande väntar
på nästa steg

mot morgondagen

livet är så kort
och jag vet att vi kan

göra mycket mer

vi borde skratta oftare
dansa nakna genom vinden

drömma varje dag
och älska passionerat

lämna alla förväntningar
och krav

till dem som slutat tro

och förändra världen
på vårat sätt

genom all vår poesi
och vackra tankegång

jag vet

den skulle aldrig bli
densamma

om vi levde så

som bara kärlek kan




Fri vers av alldamageinside
Läst 560 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-29 09:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så underbart livsbejakande!!! Om alla ville leva efter dennna text!!
2013-05-14

  issac.a.m
Väl poetat..
2012-03-13

  aol
uderbar vacker hoppfull kärek
så vacker poesi du kan,
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

alldamageinside
alldamageinside