Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatsen till kärlek är likgiltighet

 

min ilska

värjde du dig för

min glädje och lust

gjorde dig rädd

 

så många tårar

om du bara visste!

så många tårar

 

jag är snäll nu

tårarna har försvunnit

och lusten

 

 




Fri vers av Rosmarin
Läst 532 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-29 14:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att älska är att våga det som är jobbigt också ...

Vilken bra text! Lugn, klar och klok.

x
2010-10-01

  Kim VIP
Stjärna. Men det är ju just det som gör mig så arg att vi kvinnor ska vara snälla jämt! Annars är vi ju hysteriska! Medan män är bestämda... trygga. Hå hå jaja!
2010-10-01

    Max Poisé
Glasklar text med vackra ord som binder samman hela helheten.
Snyggt!
2010-10-01

  Jojo
Jag sparar den här och jag tror du förstår varför. Du skriver så starkt och bra!!!
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin