Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödligt vapen 4

När det är lika tomt
inombords
som i kylskåpet

Och ensamheten smakar
lika illa
som kvällens fjortonde
cigarett

Och tankarna känns lika
splittrade
som den reklamstyckade
actionfilmen
på tv3

Då vet man att det äntligen är
fredag
Och man sitter hemma och
njuter
av ungkarlslivet




Fri vers av Anders Nordin
Läst 521 gånger
Publicerad 2005-11-25 22:01



Bookmark and Share


  Propella
Oh la la, här är cynismens mästare märker jag! *förtjust* Snyggt knåpat!
2005-11-30

  Sören
Anders,

Grått men skönt...
2005-11-27

  Laijza
bitterljuvt Anders!
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordin