Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rebell

Jag är en rebell
se inte på mig med förakt är du snäll

Varje dag är en kamp för mig
det som är så självklart för dig

En känsla av att vara ensam mot världen
en frostig morgon när marken krampaktigt släpper tjälen

Kan du inte bara försöka förstå när du säger att jag är en rebell
att allt inte ryms i dina rum..

Fan jag känner mig stum!




Fri vers (Fri form) av mia1
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-30 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mia1
mia1