Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten kort titt innan jag rusar ut i solen denna sista dag i årets bästa månad!


Poeter

Så om bara en sällsynt gång jag tittar in
blir jag gränslöst lycklig av alla rim
och fina tankar
som formuleras här
i denna guldgruva
av människoöden
sentenser
små utrop
och djupa känslor.

Jag älskar denna sida
av internets svåra kaos
och undrar varför
jag sällan är här
där jag ändå helst vill vara
och lycklig kunna gotta mig
i allt som hörts och sagt
med ord på guldvåg vägda
och nerkrafsade i all hast.




Fri vers av solomi
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-30 11:39



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
håller verkligen med...fint skrivet
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

solomi
solomi