Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ytan till djupet




Pengarna fyller fickan.

Kläderna fyller ytan.

Tankarna fyller hjärnan.

Ytan fyller minen.

Kärleken fyller lyckan.

Lyckan fyller hjärtat.

Hjärtat fyller smärtan.

Smärtan fyller sorgen.

Sorgen fyller livet.

Livet fyller åren.

Åren läker såren.

Såren fyller tåren.

Tåren fyller våren.


Den vår som blommar till dem

ljus vid den slutliga fridens bår …




Fri vers av Broder Jakob
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-30 16:16



Bookmark and Share


  Anton the poet
skönt skrivet, gillar rimmen!
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob