Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

punkt.

Linnea.
Jag kan ju inte se från ditt perspektiv
men jag undrar hur du egentligen mår.
jag har inte kunnat kontakta dig,
se dig i ögonen en till gång.
Jag vet hur du mådde
jag vet inte hur du mår
du måste hjälpa mig
att nå fram
till mig själv.




Fri vers av ooolinneaooo
Läst 258 gånger
Publicerad 2010-09-30 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ooolinneaooo