Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min drogterapeut och vän som rycktes bort från världen i förtid.


Tack för att du lärde mej leva.

Jag tänder ett ljus
Och blickar mot stjärnorna

Jag tänker på all visdom
Du skänkte mej
Alla kloka ord
Som hjälper mej
Att ta en dag i taget

Det är inte rättvist
Att du rycktes bort

Du var ett stort stöd
Till många människor
Din visdom
Gav liv
Åt oss som vandrat vilse

Jag har dej att tacka
För mitt liv

Du visade mej stigen
Gav mej modet
Och lärde mej
Hur jag skulle vinna
Mot flaskan
Hur jag skulle hitta ljuset
I allt mörker

Tack för att jag fick
Ta del av din lärdom

Dina ord

Kommer alltid att vara
En ledstjärna för mej
Tack för att du
Lärde mej leva igen




Fri vers av DarkSideMoon
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-01 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon