Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick tack

Bom, bom, tider rinner ut,
tick tack allt försvinner till slut.

Det oändliga som finner sin slav
till de mörkas eviga kvav.

Ingen bot ingen bättring
detta sär präglade ting.
Livets klocka som sin pendel slår,
ingen kommer undan dess spår.






Fri vers (Fri form) av mia1
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-01 18:20



Bookmark and Share


  PPQ
underbar
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

mia1
mia1