Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruten vänskap


Du tror att du kan säga vad som helst
Och att jag ska rätta mig därefter
Men du verkar inte känna mig

Du är elak egocentrisk och korkad
Du har attitydproblem och är ful som fan
När du blev skapad måste gud ha varit borta totalt

Någon borde skjuta dig
För du är så ful

Någon borde strypa dig
För du är så elak

Någon borde hata dig
vi är många som nu gör det

Du verkar tycka det är kul att bråka med mig
Hur kommer det sig att allt handlar om dig

Jag trodde vi var vänner
Men nu säger jag vad jag känner

Jag hatar dig




Övriga genrer av Johanna <3
Läst 1475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-26 00:34



Bookmark and Share


  den ensamma kycklingen
Fy fan vad bra. Jag har precis loggat ut och fortsatt läsa, tänkte dra men jag blev så jävla tvungen att kommentera denna. Jävlar vad den är bra. Du tog mina känslor och skrev dom här. Tack för fan!
2006-01-18

  Natalie VIP
Usch, låter som en hemsk människa det där.
*rysa*
2005-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Johanna <3