Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fingertopparna minns

jag behöver inte säga något
tystnaden talar så högt
överröstar oss alla
låt mina händer bära fram orden
snudda vid det som är mjukt och hårt
fingertopparna minns
mer än tanken någonsin kommer att göra






Fri vers av mariasan
Läst 427 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-10-02 10:01



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Orden behöver inte alltid räcka till.
Väldigt vacker.
Gillar.
2010-11-06

  blaite
Tror ja med. Fint skrivet
2010-10-27

    Dado_
vackert och väl sammanhållet. ska nu läsa mer av dig. blev nyfiken.
2010-10-03

  Anya VIP
Mycket fint om tystnaden som talar högt och fingrarna som bär fram orden!
2010-10-02

    ej medlem längre
Så sant. Och så fint.
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan