Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trassel

 

 

 

Tankarna är som trasiga

leksaksfåglar på nått vis

som cirkulerar, runt, runt

och hit och dit.

Kommer tillbaka, irrar bort,

kommer igen, och gör ingenting

begripligt alls.

 

Frågorna, skapar känslor och bilder

som jag inte vill ha,

och tankarna puttar iväg varandra

så att de snurrar några varv till.

Och känslorna griper tag, och får mig

att må illa ett tag.

 

Varför? Varför? Varför?

 

 

 

 





Fri vers av Niara
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-02 21:48



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Ibland kan tankar vara ihärdig tills svaren finns där. Varför? Jo, jag tror det handlar om att när vi börjar lyssna på vår inre röst så kommer tankar som legat länge i djupt förvar.

Tycker om ditt sätt att skriva.
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Niara
Niara