Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

0.01

jag försökte dra ut dagen idag

tog en klädnypa

fäste i varsin ände

och drog allt jag kunde

men det enda som hände

var att hela dagen sprack

och jag ramlade rakt ned

på i morgon

 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-03 00:01



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Haha, snyggt:)
2010-10-03

  aol
fyndigt ler
2010-10-03

  Anya VIP
Fin bild av hur man skulle önska att det var.
2010-10-03

  Ingela Svenson VIP
Ja så kan det gå! Kul tanke!
2010-10-03

  Peter Matsa
:D
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP