Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa är skrivet redan! =)




Krama dig http://open.spotify.com/track/1TCLnogNLJvcQgqVd5euTI

Ett ganska litet golv - här står vi, du och jag,
i trängsel och rök
Och snart är klockan tolv, i huvet går det runt
i ett sus utav ljus

Det kallas diskotek, vi rör oss lite grann
på två meters håll
Det är en konstig lek, man hittar knappt varann
Stanna till för jag vill

KRAMA DEJ (Åh åh ååh)
Hålla i dej och KRAMA DEJ (Jag vill hålla i dej!)
Varför måste det va' så här (Varför är det så här?)
när jag bara vill KRAMA DEJ? Svara mej!

 

Björn Skifs/Palmers




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Tillbringaren
Läst 502 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-03 12:48



Bookmark and Share


  kir
Jag har alltid blivit glad av den låten.
2010-10-05

  Anya VIP
Månne vad tänker du på till denna sång som gör att du lägger ut den här? Jag skulle vilja vara en liten lus i din tanke. ;o)
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren