Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tu






I bröstet slår du en sista gång mitt hjärta

ett slag större än de slag vi levt ur
de som slog hårt, de vi minns

låt mig hålla detta sista slag
mycket mycket nära mig







Övriga genrer av Jaqualx
Läst 491 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-04 06:44



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
fasiken
2010-10-10

  Cris
Vad vackert!

Nästan yogiskt att ta in. Jag tackar för dessa orden.
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Jaqualx
Jaqualx