Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvunnen tid

Tiden krymper och skrumpnar ihop.
Precis som jag…

Dagarna segar och fruktar morgondagen.
Precis som jag…

Åren väntar.
Precis som jag…




Förr försvinner.
Precis som du…




Fri vers av egotuilla
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-04 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

egotuilla
egotuilla