Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha dig nära

Jag vill ha dig nära,
så nära det bara går
Höra dina andetag,
känna hur ditt hjärta slår
Få en puss på min kind,
känna hur du håller om mig hårt




Fri vers av Sophie Jennifer
Läst 605 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-10-04 12:57



Bookmark and Share


    suspicious_minds
Fint och bra beskrivet!
2012-08-21

    ej medlem längre
Ännu en gång, rent, klart, avskalat, naket...starkt
2010-11-08

  blaite
Va gulligt annorlunda
2010-11-08

  lycksele
Det är en mycket enkel dikt.
Och kort.
Men ..
... den är ju himla ärlig. Så rakt på sak.
Och den innehåller praktiskt taget allt som vi människor så väl behöver.

Jag kan med lätthet kalla din dikt för en kärleksdikt.

MEN ...
NOTERA

Till skillnad från en massa halvdåliga 'kärleksdikter', så nämns överhuvudtaget inte orden 'kärlek' eller 'älska'.
"Jag älskar dig" .... hit och dit!
Du kan stoppa alla dina 'Jag älskar dig' upp i din skithåla. Det är där dom hör hemma.

En fantanstisk dikt.
Som ger fullständigt fan i vad det kallas ... det att ... "du håller om mig hårt"

/lycksele
2010-10-04

  takethemoon
verkligen klockren!! Ren kärlek efter varje ord förälskade jag mig mer och mer i texten. Så bra! :)
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Jennifer
Sophie Jennifer