Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammeldom


Jag kämpar med förpackningsindustrins
intrikata lösningar på problemet
stänga ute - hålla inne .
Förgäves - jag får ta till saxen!
Var håller den hus?
Den var ju här nyss -
letar förgäves.
Hungern skriker gällt från min mage.
Jamen, här är den ju!
Jag håller den i handen...




Prosa av vera gade VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-04 12:47

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Ja, det är väl som att jaga runt och leta efter de glasögon som man skjutit upp i pannan!
2010-10-05

    papillon
Igenkänningsfaktorn blott alltför hög.... Men, va fan, man får ta det med en klackspark!
2010-10-04

  Gunnel Eriksson VIP
Känner igen mig! Rolig formulering
om förpackningsindustrin.
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP